fbpx

Nauti helsingin saaristosta

saunalautta.fi

Virkistyspäivät

Helposti

Jokaiseen budjettiin

*Hinta alkaen €/Hlö alv0%

Merellä ja paljussa

70€/3h*

kokousta, syö ja risteile

110€/5h*

Sauno, syö ja tiimiydy

97€/6h*

Edullisesti laiturissa

10€/1,5h*

Palkitse tiimisi unohtumattomilla virkistyspäivillä.

5 syytä virkistäytyä Mustikkamaalla:

 1. Yksityisyys ja rentoutuminen: Kun arvostat yksityistä tilaa ja mahdollisuutta rentoutua saunalautalla ilman häiriötekijöitä.
 2. Monipuoliset palvelut: Saunalautta tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten saunomista, uimista, lämpimän paljun, sekä lisäaktiviteetteja kuten vesijettien, kajakkien ja sup-lautojen vuokrausta. Satamassa ravintola tarjoaa herkkuja niin terassilla, kuin mukaan risteilylle. Tutustu muihin palveluihin sivun lopussa.
 3. Kauniit maisemat: Saunalautta.fi sijaitsee Helsingin merellisessä ympäristössä, josta avautuvat upeat näkymät saaristoluontoonn ja kaupunkiin.
 4. Joustavuus ja räätälöitävyys: Asiakkaat voivat valita haluamansa aikataulun ja keston virkistyspäivälle, sekä räätälöidä päivä aktiviteetit omien tarpeidensa mukaisesti. Pystymme järjestämään, jopa 41 henkilön virkistyspäivät vesillä ja 100:lle henkilölle satamassa.
 5. Helppo saavutettavuus: Saunalautta.fi on helposti saavutettavissa Helsingin keskustastan tuntumassa. Paikalle pääset niin julkisilla, pyörällä, veneellä tai autolla. Satamassa on ilmaisia parkipaikkoja asiakkaiden käyttöön. 

rentoudu & unohda arki

Nauti luonnosta

Merellä

Tervetuloa viettämään ikimuistoista virkistyspäivää merellä Helsingin saaristossa! Koe saunalauttaristeily, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutusta, seurustelua ja merellistä luontoa. Tämä elämys on mahdollista järjestää jopa 41 henkilölle.

Risteillessäsi M/S Spa:lla tai M/S Saunalla voit nauttia lämpimistä löylyistä aidossa puusaunassa, rentoutua M/S Spa:n kuplivassa Rexener-paljussa ja ihailla upeita saaristomaisemia. Lauteilta pääset suoraan virkistäytymään merivedessä. Risteilyn aikana voit myös grillata omia herkkuja Weber-kaasugrillillämme ja napa virvokkeita jääkaapistamme.

Unohtumaton päivä sisältää kaiken tarvittavan:

 • Ammattitaitoinen kippari huolehtii turvallisuudestanne.
 • Valmiiksi lämmin sauna ja palju odottavat teitä.
 • Lainapyyhkeet, joten märkiä pyyhkeitä ei tarvitse kantaa mukana.
 • Äänentoistolaitteisto luo tunnelmaa lempimusiikillasi.
 • Omat juomat ja ruoat ovat sallittuja, joten voit tuoda mukaasi mitä haluat.

Valitse rentouttava päivä merellä tai jatka iltaa rannalla ravintolassa.

Risteile pienellä porukalla alk. 42€/hlö 2h

Koe ainutlaatuinen 2 tunnin saunalauttaristeily M/S Saunalla, joka vie sinut ja seurueesi Helsingin idyllisen Mustikkamaan ja historiallisen Vanhankaupunginlahden maisemiin. Tämä risteily tarjoaa täydellisen yhdistelmän kaupunkiseikkailua ja rentouttavia hetkiä vedessä.

Aloita matkasi Mustikkamaalta ja suuntaa kohti Vanhankaupunginlahtea, joka on tunnettu kauniista luonnostaan ja rauhallisesta tunnelmastaan. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus nauttia M/S Saunan viihtyisästä saunasta ja pulahtaa useita kertoja virkistävään meriveteen.

Risteilyllä voit nauttia seuraavista eduista:

 • Eksklusiivinen pääsy M/S Saunan autenttiseen puusaunaan.
 • Useita uimataukoja, jotka tarjoavat virkistävän tauon saunomisen lomassa.
 • Kipparin ammattitaitoinen ohjaus ja paikallistuntemus, joka takaa turvallisen ja informatiivisen matkan.
 • Mahdollisuus tuoda omat eväät ja juomat, mikä tekee risteilystä henkilökohtaisen ja mukavan.

Varaa oma hetkesi vedessä ja nauti rennosta tunnelmasta M/S Saunalla, ympäröivän luonnon kauneuden keskellä. Tämä 2 tunnin risteily on täydellinen tapa kokea Helsingin vesistöt uudella ja jännittävällä tavalla.

 

Hinnat:
Saunalauttaristeily M/S Sauna 2h 420€ sis alv. 10%
Saunalauttaristeily M/S Spa 2h 720€ sis alv. 10%

Maksimi asiakasmäärät lautoilla risteillessä:
M/S Sauna: 9
M/S Spa: 12

Rentoudu paljussa risteillen alk. 70€/hlö 3h

Lähde unohtumattomalle 3 tunnin risteilylle M/S Spalla, jossa yhdistyvät kaupungin syke ja luonnon rauha ainutlaatuisella tavalla. Risteily tarjoaa mahdollisuuden ihailla Helsingin kauneimpia maisemia suoraan lämpimästä paljusta, rentoutua saunan lempeissä löylyissä ja nauttia meren tuomasta raikkaudesta.

Matkan aikana ankkuroidumme tyypillisesti joko historialliseen Vanhankaupunginlahteen tai idylliseen Rakkaudenlaguuniin, jossa vietämme reilun tunnin. Tämä antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden rauhoittua ja nauttia paljusta, saunasta sekä uimisesta meressä. Ankkuroidun ajan aikana ehdit myös grillata makkarat tai muut herkut M/S Span tarjoamalla grillillä, joka on käytössäsi koko risteilyn ajan.

Risteilyn kohokohdat:

 • Rentouttava palju: Nauti lämpimästä paljusta ja katsele Helsingin kaupunkisiluettia tai luonnonkauneutta.
 • Aito puusauna: Koe perinteiset löylyt merellisessä ympäristössä.
 • Grillausmahdollisuus: Valmista omat grilliherkkusi risteilyn aikana ja nauti tuoreista mauista.
 • Kauniit maisemat: Vanhankaupunginlahti ja Rakkaudenlaguuni tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen.
 • Omien juomien ja ruokien tuonti: Voit tuoda mukanasi haluamiasi juomia ja ruokia, mikä tekee risteilystä entistä henkilökohtaisemman.

Varaa M/S Spa risteily ja koe kolme tuntia täyttä rentoutumista ja nautintoa, jossa kaupungin vilinä ja luonnon rauha yhdistyvät saumattomasti. Tämä on täydellinen tapa irrottautua arjesta ja viettää laadukasta aikaa ystävien tai työkavareiden kesken.

Hinnat:
Saunalauttaristeily M/S Sauna 3h 570€ sis alv. 10%
Saunalauttaristeily M/S Spa 3h 920€ sis alv. 10%

Maksimi asiakasmäärät lautoilla risteillessä:
M/S Sauna: 9
M/S Spa: 12
Yhteisristeilyllä: 21

Laiturisauna on varattavissa aiktaulujesi mukaan ma-su.

Jopa 41 henkilön porukalla alk 85€/hlö 4h

Vietä virkistyspäivä vesillä jopa 41 henkilölle samanaikaisesti Helsingin Mustikkamaan lähialueella!
Risteily sisältää:
16:00 Saunalautat (3kpl) sekä vene Flying Unicorn lähtevät matkaan Mustikkamaalta ja saapuvat Rakkauden laguuniin.
16:40 Suojaisaan luonnon helmaan, kiinnittyvät toisiinsa sekä ankkuroituvat. Näin alusten välillä liikkuminen on mahdollista sekä uiminen turvallista. Kesto tähän n. 40min.

✨
Saunominen, uimista, paljuilu (8 hlö) & musiikin kuuntelu.
✨ Grillaa haluamasi eväät saunalautan grillissä

19:20 Omiin aluksiin siirtyminen, kiinnitysten purkaminen ja takaisin satamaan siirtyminen.
20:00 Aluksista rantautuminen.
Mahdollisuus jäädä rannan ravintolaan jatkamaan iltaa.
Koko ajon ajan on mahdollista saunoa kaikilla lautoilla sekä paljuilla.  Suositeltu kesto tähän on 4 tuntia.
Liikumme seuraavilla aluksilla:
Saunalautta M/S Spa (12 hlö), Saunalautta M/S Sauna (9 hlö)
Saunalautta Merisauna (11 hlö). Flying Unicorn (9 hlö)
Hinta per henkilö alkaen 85e + alv.
Hinta sisältää:
Lainapyyhkeet, grillin käytön, burger buffet, paljun käytön
M/S Spa:lla, kipparit jokaiselle alukselle. Mukaan voitte tuoda

haluamanne juotavat.

Pyydä tarjous niin suunittelemme aikataulun teidän ehdoilla.

Hyvä ruoka & juoma

Parhaassa seurassa

Kokousta, syö ja risteile

Tutustu ainutlaatuiseen kokouspaketin ja risteilyn yhdistelmään M/S Spalla, joka tarjoaa upean ympäristön tehokkaille ja inspiroiville kokouksille sekä rentouttaville risteilyille Helsingin saaristossa. M/S Spa on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, jotta jopa 12 henkilön kokoukset sujuvat ongelmitta ja tyylikkäästi.

Esimerkkipaketti: Kokousta ja Risteile
Paketin kesto: 5 tuntia
Hinta: Pyydä tarjous

Kokous: Aloita päiväsi tunnin mittaisella kokouksella M/S Span viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä. Laiva tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneeseen kokoukseen, mukaan lukien tekniset laitteet ja mukavan kokoustilan.

Risteily: Kokouksen jälkeen on aika siirtyä nauttimaan neljän tunnin risteilystä kauniissa saaristomaisemissa. Risteilyn aikana voit rentoutua, nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja ihailla upeita maisemia.

Ruokailu: Risteilyn kohokohta on laadukkaista raaka-aineista valmistetut hampurilaiset, jotka tarjoillaan suoraan lautan grillistä. Voit valita useista herkullisista täytteistä ja nauttia tuoreista, itse tehtyistä hampurilaisista merellisessä ympäristössä.

Tämä paketti sopii erinomaisesti tiimeille, jotka etsivät uutta inspiraatiota ja haluavat yhdistää työn ja rentoutumisen ainutlaatuisella tavalla. Varaa M/S Span kokous- ja risteilypaketti, ja tee seuraavasta kokouksestasi unohtumaton elämys!

 

Kokous laiturissa 80€/h

Kokous M/S Spalla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokoontua luonnon helmassa, keskellä rauhaa ja inspiraatiota. Tarjoamme korkeatasoista kokoustekniikkaa, johon sisältyy Samsung Frame 43″ -televisio, jossa on AirPlay ja langaton näytönjakomahdollisuus, sekä laadukas Bluetooth-äänentoisto. Pöydän ääressä on istumapaikat 10 henkilölle ja tilassa on käytettävissä myös Wi-Fi-yhteys. Kahvinkeittimemme pitää huolen, että energiatasosi pysyy korkealla koko kokouksen ajan. Lisäksi tarjoamme kattavat cateringpalvelut, jotta voitte keskittyä olennaiseen. Kokouksen hinta on edullinen 80€/h + alv, ja tämä erikoistarjous on voimassa arkisin kello 08:00-16:00. 

Kokousteknikka:
43″ samsung frame TV
Bluetooth äänentoisto
Wi-Fi
PöytäpPöydälliset istumapaikat 10:lle henkilölle

Valitse M/S Spalla kokouspaikaksesi – täällä ideat lentävät!

Risteile kokouksen jälkeen alk. 55€/hlö 2h

Koe ainutlaatuinen 2 tunnin saunalauttaristeily M/S Spa:lla, joka vie sinut ja seurueesi Helsingin idyllisen Mustikkamaan ja historiallisen Vanhankaupunginlahden maisemiin. Tämä risteily tarjoaa täydellisen yhdistelmän kaupunkiseikkailua ja rentouttavia hetkiä vedessä.

Aloita matkasi Mustikkamaalta ja suuntaa kohti Vanhankaupunginlahtea, joka on tunnettu kauniista luonnostaan ja rauhallisesta tunnelmastaan. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus nauttia M/S Spa:n viihtyisästä saunasta, pulahtaa useita kertoja virkistävään meriveteen sekä nauttia lämmitetyn paljun poreista.

Risteilyllä voit nauttia seuraavista eduista:

 • Eksklusiivinen pääsy M/S Spa:n autenttiseen puusaunaan.
 • Lämittetty palju poreilla
 • Useita uimataukoja, jotka tarjoavat virkistävän tauon saunomisen lomassa.
 • Kipparin ammattitaitoinen ohjaus ja paikallistuntemus, joka takaa turvallisen ja informatiivisen matkan.
 • Mahdollisuus tuoda omat eväät ja juomat, mikä tekee risteilystä henkilökohtaisen ja mukavan.

Varaa oma hetkesi vedessä ja nauti rennosta tunnelmasta M/S Spa:lla, ympäröivän luonnon kauneuden keskellä. Tämä 2 tunnin risteily on täydellinen tapa kokea Helsingin vesistöt uudella ja jännittävällä tavalla.

 

Hinnat:
Saunalauttaristeily M/S Spa 2h 720€ sis alv. 10%
Lisätunnit 200€/h sis alv. 10%

Maksimi asiakasmäärät lautoilla risteillessä:
M/S Spa: 12

Sauno kokouksen jälkeen alk. 41€/hlö 2h

Kokuksen jälkeen pääset saunomaan ja virkistäytymään merellisessä ympäristössä. Lauttamme on varustettu puusaunalla, jossa voit nauttia lempeistä löylyistä, ja välillä voit pulahtaa viilentävään meriveteen. Meressä uimisen jälkeen voit rentoutua etukannella olevassa lämmitetyssä porepaljussamme. Tarjoamme mahdollisuuden grillata omia herkkuja tai nauttia valmiista catering-palveluistamme, juuri niin kuin itse haluat.

Saunalautalla on myös laadukas äänentoisto, joten voit rentoutua lempimusiikkisi tahdissa. Meiltä saat lainapyyhkeet, joten voit jättää omat pyyhkeesi kotiin. M/S Spa tarjoaa intiimin elämyksen enintään 12 hengelle, joten se soveltuu erinomaisesti pienille ryhmille, jotka etsivät yksityistä kokous- ja saunakokemusta.

Hinnat:

 • M/S Spa laiturisauna 2h 510€ sis. alv. 24%
 • Lisätunnit 150€ sis. alv. 24%
 • Otsikon esimerkkihinta laskettu 10 hengelle alv 0%

Laiturisauna on varattavissa aikataulusi mukaan maanantaista sunnuntaihin, joten valitse itsellesi ja ryhmällesi sopivin aika ja nauti elämyksellisestä päivästä merellisessä ympäristössä.

 Lämpöä & raikkautta

Sauno ja ui

Sauno, syö ja tiimiydy

Rakenna täydellinen kuuden tunnin virkistyspäivä tiimillesi, joka yhdistää innostavat tiimiaktiviteetit, nautinnollisen ruokailun satamaravintolan terassilla ja rentouttavan saunaelämyksen – kaiken tämän tarjoamme keskeisellä ja viehättävällä satama-alueella.

Aikataulu ja Aktiviteetit:

10:00 – 12:00 Tiimiaktiviteetti
Aloita päivä dynaamisella tiimiaktiviteetilla, joka on suunniteltu lisäämään yhteistyötä ja kohottamaan tiimihenkeä. Valitse esimerkiksi strateginen peli tai luova työpaja, jotka räätälöidään vastaamaan juuri teidän tiiminne tarpeita ja tavoitteita.

12:00 – 14:00 Lounas satamaravintolan terassilla
Siirtykää nauttimaan herkullisesta lounaasta satamaravintolan aurinkoiselle terassille. Kaksi tuntia kestävä lounastauko tarjoaa loistavan mahdollisuuden rentoutua ja nauttia toistenne seurasta upeissa merellisissä puitteissa. Lounas valmistetaan paikallisista raaka-aineista, joten pääsette maistamaan alueen parhaita makuja.

14:00 – 16:00 Saunominen
Lounaan jälkeen on aika siirtyä saunalautalle, jossa voitte kokea perinteiset löylyt ja virkistyä merivedessä. Kaksi tuntia saunomista sataman laiturisaunassa tarjoaa ihanteellisen tilaisuuden rentoutua sekä fyysisesti että henkisesti, samalla kun nautitte kauniista näkymistä merelle.

Tämä räätälöity virkistyspäivä tarjoaa unohtumattoman elämyksen, jossa yhdistyvät hauskuus, oppiminen ja rentoutuminen. Se on suunniteltu tukemaan tiimin yhteishenkeä ja jokaisen jäsenen hyvinvointia. Varaa päivä tiimillesi nyt ja luo ikimuistoisia hetkiä yhdessä!

Kikkapakan Tiimiaktiviteetit

KikkaPakka tarjoaa elämyksiä, jotka eivät ainoastaan virkistä tiimiäsi, vaan myös jättävät pysyvän muistijäljen. Valitse aktiviteetti tai yhdistä niitä luodaksesi täydellisen virkistyspäivän – me toteutamme sen toiveidesi mukaan. Tässä kolme hyvää vaihtoehtoa virkistyspäivään:

Graffiti-Isku: Tässä luovassa aktiviteetissa tiimisi pääsee eläytymään katutaiteilijoiden maailmaan! Jokainen tiimin jäsen saa väriaerosolin, ja yhdessä luodaan mieleenpainuva graffiti-teos. Tämä aktiviteetti ei ainoastaan tuo esille piileviä taiteellisia kykyjä, vaan myös vahvistaa tiimihenkeä luovuuden kautta. Sateen sattuessa toiminta siirtyy sisätiloihin, missä teokset syntyvät suurilla tusseilla.

Herrasväen Hauskat Pihakisat: Kokoa tiimisi hauskoihin ja mukaansatempaaviin pihakilpailuihin, jotka yhdistävät kevyen liikunnan, ongelmanratkaisun ja tiimityön. Tehtävät ovat suunniteltu kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja ne sisältävät mm. luovia ongelmanratkaisurasteja sekä kevyitä liikuntahaasteita. Tämä aktiviteetti on täydellinen tapa rentoutua ja virkistyä, olipa vuodenaika mikä tahansa.

Taikajuoman Metsästys: Lähde seikkailuun, jossa tiimisi tehtävänä on löytää ainekset mystisen taikajuoman valmistukseen. Tämä aktiviteetti yhdistää ongelmanratkaisua, tiimityötä ja luovaa suunnittelua. Seikkailun päätteeksi tiimi valmistaa ja nauttii itse luomansa virkistävän juoman, joka tuo lisäpotkua loppuiltaan. Tämä on erinomainen ohjelmanumero erityisesti pikkujouluihin, tarjoten jännittäviä hetkiä ja yhdessäoloa.

Tutustu tarkemmin palveluihin https://kikkapakka.fi/ohjelmapalvelut/

Ravintolan ruokailupaketit alk 18€/hlö

**** Ruokailupaketit ovat esimerkkejä, paketit tarkentuvat kun saan tiedot ravintolalta kaudelle 20024***

Tervetuloa nauttimaan sataman ravintolan ainutlaatuisista makuelämyksistä ja henkeäsalpaavista saaristonäkymistä suurelta aurinkoterassiltamme! Tarjoamme kolme houkuttelevaa ruokapakettia, jotka on suunniteltu tyydyttämään kaikki makuhermot.

Ruokapaketti 1 – Perusta herkutteluun
Hinta: 18€ + alv
Valitse mieleisesi pääruoka monipuoliselta listaltamme, joka sisältää runsaita salaatteja, meheviä burgereita sekä herkullisia liha- ja kasvisvaihtoehtoja. Tämä paketti tarjoaa täydellisen aterian niille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta upeassa ympäristössä.

Ruokapaketti 2 – Nautiskelijan valinta
Hinta: 25€ + alv
Tämä paketti sisältää valitsemasi pääruoan herkulliselta listaltamme sekä yhden valitsemasi ruokajuoman – olipa valintasi virvoitusjuoma, olut, siideri, lonkero, viini tai drinkki. Täydellinen yhdistelmä ruokaa ja juomaa merellisessä tunnelmassa.

Ruokapaketti 3 – Ultimate Dining Experience
Hinta: 42€ + alv
Hemmottele itseäsi kokonaisvaltaisella ateriakokemuksella, joka alkaa valitsemallasi alkupalalla. Seuraavaksi nauti pääruoka monipuolisesta valikoimastamme, ja kruunaa ateriasi herkullisella jälkiruoalla. Tähän pakettiin sisältyy myös yksi valitsemasi juoma. Nauti täydellisestä makuelämyksestä, jossa jokainen osa-alue on huolella valittu.

Ravintolamme sijaitsee strategisesti satama-alueella, josta avautuu upea näkymä merelle ja lähisaaristoon. Täydellinen paikka nauttia ateria ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa. Tule kokemaan makuelämyksiä ja rentoutumaan kauniissa maisemissa.

Laiturisauna alk. 26€/hlö 2h

Lähde nauttimaan edullisesta virkistyspäivästä Helsingin saaristoon, metron läheisyyteen. Meidän saunalauttamme tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen kiireiltä. Rentoudu puusaunan lempeissä löylyissä, pulahtele virkistävässä merivedessä ja nauti grilliherkuista omien juomiesi kera, samalla kun taustalla soi lempimusiikkisi.

Kun varaat laiturisaunan, sinun ei tarvitse huolehtia märkien pyyhkeiden raahaamisesta – tarjoamme lainapyyhkeet kaikille vieraille. Nauti saunalautan mukavuuksista, kuten lämmitetystä saunasta, grillistä, johon kuuluu kaikki tarvittavat grillausvälineet ja kaasut, sekä äänentoistosta, jonka avulla viritätte haluamanne tunnelman päiväänne.

Saunalautta M/S Sauna sopii enintään 10 henkilölle, joten se on täydellinen pienille ryhmille, jotka etsivät yksityistä ja intiimiä elämystä. Tuo ystäväsi tai kollegasi ja virkisty yhdessä Helsingin kauniissa merimaisemissa. Voit myös tuoda omat ruokasi ja juomasi, mikä tekee elämyksestä edullisemman.

Hinnat:
M/S Sauna laiturisauna 2h 319€ sis alv. 24%
lisätunnit 120€ sis alv. 24%

Suositus/Maksimi asiakasmäärä lautalla:
M/S Sauna: 8/10

Laiturisauna on varattavissa aiktaulujesi mukaan ma-su.

Edullisesti

Vietä rentouttava virkistyspäivä Mustikkamaalla, Helsingin upeissa saaristomaisemissa. Nauti edullisesta saunapäivästä satamassa, jossa voit viettää aikaa ystävien kanssa lämpimän saunan löylyissä ja kylmien juomien kera. Tuo mukanasi omat herkut ja virvokkeet, ja kokoontukaa yhdessä nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta meren äärellä. Mustikkamaan yksityinen saunavuoro tai  laiturisauna on loistava lisä päivän muihin aktiviteetteihin, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiseen ja virkistäytymiseen arjen kiireiden keskellä. Luo täydellinen virkistyspäivä yhdistämällä sauna muihin suosikkiaktiviteetteihisi kaupungin sydämessä.

Yksityinen saunavuoro alk. 10€/hlö 1,5h

Yksityiset saunavuorot tarjoavat intiimin ja rauhoittavan 1,5 tunnin saunaelämyksen jopa 12 henkilölle. Löydä oma hetkesi perinteisessä puusaunassa, jossa lempeät löylyt ja raikas merivesi virkistävät mielen ja kehon. Tule nauttimaan kiireettömästä ajasta kollegoiden kanssa ja koe kaupunkilainen mökkielämys ainutlaatuisessa ympäristössä. 

Saunavuoroon sisältyy henkilökunnan opastus, laiturissa pysyvä saunalautta, lämmitetty sauna, sekä mahdollisuus tuoda omat eväät ja juomat. Tervetuloa rentoutumaan!

Yksityiset saunavuorot ovat saatavilla:
Kesäkausi: viikko 16 – viikko 24   ja viikko 34 – viikko 44
Talvikausi: viikko 45-  viikko 15

Hinnat:
M/S Sauna 129€ sis alv. 24%
M/S Spa 149€ sis alv. 24%

Suositus/Maksimi asiakasmäärät lautoilla:
M/S Sauna: 8/10
M/S Spa: 12/16

Saunavuorot ovat varattavissa kalenterissa olevien ennalta merkattujen vuorojon mukaan, vuorojen saatavuus vaihtelee päivittäin ja vuorot alkavat parillisilla tasatunneilla. Voit varata enintään kaksi perättäistä saunavuoroa, tällöin sauna-aika on 3,5h.

Muistathan ottaa omat pyyhkeet mukaan yksityiselle saunavuorolle.

Laiturisauna alk. 26€/hlö 2h

Lähde nauttimaan edullisesta virkistyspäivästä Helsingin saaristoon, metron läheisyyteen. Meidän saunalauttamme tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen kiireiltä. Rentoudu puusaunan lempeissä löylyissä, pulahtele virkistävässä merivedessä ja nauti grilliherkuista omien juomiesi kera, samalla kun taustalla soi lempimusiikkisi.

Kun varaat laiturisaunan, sinun ei tarvitse huolehtia märkien pyyhkeiden raahaamisesta – tarjoamme lainapyyhkeet kaikille vieraille. Nauti saunalautan mukavuuksista, kuten lämmitetystä saunasta, grillistä, johon kuuluu kaikki tarvittavat grillausvälineet ja kaasut, sekä äänentoistosta, jonka avulla viritätte haluamanne tunnelman päiväänne.

Saunalautta M/S Sauna sopii enintään 10 henkilölle, joten se on täydellinen pienille ryhmille, jotka etsivät yksityistä ja intiimiä elämystä. Tuo ystäväsi tai kollegasi ja virkisty yhdessä Helsingin kauniissa merimaisemissa. Voit myös tuoda omat ruokasi ja juomasi, mikä tekee elämyksestä edullisemman.

Hinnat:
M/S Sauna laiturisauna 2h 319€ sis alv. 24%
lisätunnit 120€ sis alv. 24%

Suositus/Maksimi asiakasmäärä lautalla:
M/S Sauna: 8/10

Laiturisauna on varattavissa aiktaulujesi mukaan ma-su.

Laiturisauna paljulla alk 38€/hlö 3h

Tämä kolmen tunnin elämys tarjoaa täydellisen tilaisuuden paeta arjen kiireitä ja stressiä. Lämmitetty puusauna ja virkistävä merivesi kutsuvat sinut ja ystäväsi nauttimaan aidosta mökkitunnelmasta kaupungin keskellä, jopa 16 henkilölle.

Korostamme päivässänne mukavuutta ja helppoutta:

 • Rexener palju poreilla: Kuplivassa paljussa voitte nauttia skumppaa ja ihailla saaristonäkymiä.
 • Lainapyyhkeet: Unohda märät pyyhkeet kotona, me tarjoamme puhtaat ja kuivat pyyhkeet kaikille.
 • Grilli ja äänentoisto: Valmistakaa herkullista grilliruokaa omista raaka-aineistanne ja nauttikaa lempimusiikistanne. Me tarjoamme grillin ja kaiken tarvittavan, jotta voitte keskittyä vain rentoutumiseen ja nauttimiseen.
 • Puku- ja oleskelutila: Viihtyisä tila tarjoaa paikan pukeutumiselle ja rentoutumiselle ennen ja jälkeen saunomisen.

Saunalauttamme tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit yhdistää saunomisen, paljuilun, grillaamisen ja musiikin kuuntelun, luoden täydellisen kehyksen virkistävälle päivälle ystävien kesken. Koe kaupunkisauna uudella tavalla – varaa virkistyspäiväsi nyt ja tee päivästäsi erityinen!

Hinnat:
M/S Spa laiturisauna 3h 660€ sis alv. 24%
lisätunnit 150€ sis alv. 24%

Suositus/Maksimi asiakasmäärä lautalla:
M/S Spa: 14/16

Laiturisauna on varattavissa aiktaulujesi mukaan ma-su.

Mitä muuta tehdä Mustikkamaalla:

Melontaa ja SUP-lautailua

Marine outdoors tarjoaa ohjattuja melontaretkiä sekä välineiden vuokrausta omatoimiretkille. Tutustu heidän valikoimaan.!

Korkeasaaren eläintarha

Seikkalupuisto Korkea

Tennistä urheilupuistossa

Lisää vauhtia?

Vuokraa mukaan vesijetti!

Vesipuisto Laguuni

M/S Spa Kalasataman edessä

Virkistyspäivän ohjelma

1 + 10 =

Meille löydät:

Autolla: Mustikkamaantie 2, ilmainen parkki
Bussilla: 16 pysäkki mustikkamaa- 300m
Metrolla: Kulosaari – 1,2km

Open chat
Terve!
Kuinka voin auttaa? Pyrin vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian.