fbpx

Virkistyspäivät

Koe unohtumaton saunalauttaristeily Helsingin saaristossa. Nauti lämpimästä saunasta, merivesipaljusta ja upeista maisemista ystävien tai perheen kanssa.

Virkistäydy Helsingin saaristossa – Rentouttavia hetkiä merellisen luonnon keskellä

Astu monipuolisen tekemisen, rauhan ja rentoutumisen keitaaseen aivan Helsingin sydämessä. Aito puusauna, uiminen meressä ja lämmin palju tarjoavat täydellisen rentoutumishetken. Kokeile vesijettien ja sup-lautojen vuokrausta tai tutustu lähialueen ohjelmapalveluihin. Mustikkamaa tarjoaa upeat merimaisemat ja luonnonläheisen ympäristön virkistyspäivän viettoon. Voit valita risteilyn saaristoon tai jäädä nauttimaan laiturin rauhasta ja saunan lämmöstä.

Päivän kesto on joustava, mutta suosittelemme vähintään kolmen tunnin nautiskelua saunalautalla. Saunalautta.fi takaa unohtumattomat elämykset ja ikimuistoiset muistot. Varaukset avoinna – tule ja anna itsellesi ansaittu virkistyspäivä Mustikkamaalla.

Miksi virkistäytyä mustikkamaalla:

  1. Yksityisyys ja rentoutuminen: Asiakkaat arvostavat yksityistä tilaa ja mahdollisuutta rentoutua saunalautalla ilman häiriötekijöitä.
  2. Monipuoliset palvelut: Saunalautta tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten saunomista, uimista, lämpimän paljun käyttöä sekä lisäaktiviteetteja kuten vesijettien ja sup-lautojen vuokrausta.
  3. Kauniit maisemat: Saunalautta.fi sijaitsee Helsingin merellisessä ympäristössä, josta avautuvat upeat näkymät saaristoon ja kaupunkimaisemaan.
  4. Joustavuus ja räätälöitävyys: Asiakkaat voivat valita haluamansa aikataulun ja keston virkistyspäivälle sekä räätälöidä päivänsä omien tarpeidensa mukaisesti.
  5. Helppo saavutettavuus ja palvelut: Saunalautta.fi on helposti saavutettavissa Helsingin keskustasta ja tarjoaa asiakkailleen mukavuutta, kuten catering-palvelua, pyyhkeet ja astiat.

Reittisuositukset

1. Yksityisyys ja rentoutuminen:

Asiakkaat arvostavat yksityistä tilaa, jossa he voivat rentoutua ja viettää aikaa läheistensä kanssa ilman häiriötekijöitä. Saunalautta tarjoaa juuri tätä, mahdollistaen rauhallisen ja intiimin ympäristön.

2. Monipuoliset palvelut:

Mustikkamaa tarjoaa valikoiman erilaisia aktiviteetteja ja palveluita virkistyspäivään. Saunalautta.fi tarjoaa mahdollisuuden rentoutua saunoen, uiden ja nauttien lämpimästä paljusta, mutta tarjoaa myös lisäpalveluita kuten vesijettien ja sup-lautojen vuokrausta sekä yhteistyötä erilaisten ohjelmapalveluiden kanssa.

Mustikkamaa tarjoaa valikoiman erilaisia aktiviteetteja ja palveluita virkistyspäivän aikana. Saunalautta.fi tarjoaa mahdollisuuden rentoutua saunoen, uiden ja nauttien lämpimästä paljusta, mutta tarjoaa myös lisäpalveluita kuten vesijettien ja sup-lautojen vuokrausta sekä yhteistyötä erilaisten ohjelmapalveluiden kanssa.

3. Kauniit merelliset maisemat:

Asiakkaat haluavat kokea luonnon läheisyyden ja nauttia upeista maisemista virkistyspäivänsä aikana. Saunalautta.fi sijaitsee merellisessä ympäristössä Helsingin sydämessä, tarjoten kauniita näkymiä saaristoon ja kaupunkimaisemaan.

4. Helsingin edusta

Tutki Helsingin upeaa edustaa ja nauti saaristomeren tarjoamista upeista maisemista. Tämä reitti on miellyttävä vain M/S Spa:lla ja  keskituulen pysytellessä 6m/s tai alle.  Risteilyn kesto min 4h.

M/S Sauna – Esittely

Tynnyrisauna vetten päällä! Toinen saunalauttamme on 4m x 9m kokoinen M/S Sauna. Aluksen viihtyisällä aurinkokannella sijaitsee grilli, aurinkotuoleja sekä kipparimme ruorissa. Sisätiloista löydät pehmoisen sohvan, pukeutumistilaa sekä tukevan pöydän. Aidossa puusaunassa on tilaa jopa seitsemälle henkilölle ja lautan takaosasta pääset pulahtamaan tikkaita pitkin suoraan Itämereen. Lautan takaosassa sijaitsee myös kemiallinen WC.

M/S Sauna - Lue lisää

 

OminaisuudetM/S Sauna
Lautan koko9 * 4m, 36m2
Asiakaspaikkoja risteilylle / laituritilaisuuksiin9 / 10
Saunojien määrä mukavasti / tiiviisti5 / 7
Oleskelutila sisällä6m2
PaljuEi
PeseytymismahdollisuusOn, kuuma + kylmä makeavesi
WC risteilyn aikanaKyllä
ÄänentoistoKyllä, Bluetooth
GrilliPieni kaasugrilli
Kertakäyttöastiat, perusvalikoimaKyllä
Omat juomatKyllä, myös alkoholilliset

M/S Spa – Esittely

M/S Spa tarjoaa loistavat puitteet isommallekkin joukolle viettää unohtumatonta kesäpäivää. M/S Spa on 5m x 12m kokoinen aluksemme, josta löydät aidon puusaunan, pesunurkkauksen, pukeutumistilat, sekä oleskelutilaa jopa 16 henkilölle. Oleskelutila on säältä suojassa ja lautan keulassa sijaitsevalla aurinkokannella on reilusti tilaa paistatella päivää. Etukannella sijaitsee myös merivesipalju. Lautan takaosassa sijaitsee kemiallinen WC, kiukaan tulipesä sekä tikkaat, joista pääset pulahtamaan suoraan Itämereen. Lisäksi käytettävissäsi on laadukas Weberin grilli, pyyhkeet, sekä kertakäyttöastiat. Risteilyn aikana asiakaspaikkoja on 12 ja laiturissa 16 henkilölle.

M/S Spa - Lue lisää

 

OminaisuudetM/S Spa
Lautan koko12*4,9m, 58,8m2
Asiakaspaikkoja risteilylle / laituritilaisuuksiin12 / 16
Saunojien määrä mukavasti / tiiviisti6 / 10
Oleskelutila sisällä11m2
PaljuKyllä
PeseytymismahdollisuusOn, kuuma + kylmä makeavesi
WC risteilyn aikanaKyllä
ÄänentoistoKyllä, BOSE / Bluetooth
GrilliIso kaasugrilli
Kertakäyttöastiat, perusvalikoimaKyllä
Omat juomatKyllä, myös alkoholilliset

Saapuminen

Risteily lähtee Mustikkaantie 2:n venesatamasta Helsingissä, Satama on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin, saunalautalle on mahdollista päästä n. 5 minuuttia ennen lähtöaikaa. Henkilökuntamme ottaa teidät vastaan saunalautalla.

Julkisisilla:

  • Metro – Kulosaaren asema, n. 1km
  • Bussi 16 – Mustikkamaa, n. 250m


Omalla autolla:

Sataman alapihalla on asiakkaiden käytössä muutamia imaisia parkkipaikkoja. Lisää parkkipaikkoja löytyy Mustikkamaan liikuntapuiston vierestä.

Omalla veneellä:

Satamassa on tarjolla maksullisia vierasvenepaikkoja, jotka toimivat Parkman-sovelluksella.

Mitä mukaan?

Säänmukainen vaatetus: Mukaan on hyvä ottaa säänmukainen vaatetus. Vesillä on aina viilenpää kuin maissa.
Aurinkovoide: myös uv-säteily on voimmakkaanpaa joten aurinkovoide on suositeltavaa.
Uima-asu: Risteilyn aikana on suositeltavaa pitää uima-asua, sillä lautta on suosittu kuvauskohde.
Syötävää ja juotavaa: Voit ottaa mukaan haluamasi virvoikkeet ja eväät.

Matkustajan turvallisuus on meille tärkeä asia. Lautalla on pelastusliivit kaikille matkustajille, ja henkilökuntamme antaa sinulle turvallisuusohjeet ennen laivan lähtöä. Muistathan myös noudattaa laivan sääntöjä ja ohjeita matkan aikana.

1. Valitse haluamasi palvelu

2. Tarkista kalenterista vapaat ajat

3. Vahvista ja maksa varaus. Anna meidän hoitaa loput

R

Ota yhteyttä

Jäikö jokin mietityttämään?
Laita viestiä! Mikäli haluat että soitamme sinulle, lisää puhelinnumero viestikenttään. 

14 + 9 =

Asiakkailta kuultua

RAUHALLINEN YMPÄRISTÖ LÄHELLÄ KAUPUNGIN KESKUSTAA. RENTOUTTAVAT LEMPEÄT LÖYLYT.

– ASIAKAS 8.1.22

★★★★★

”Kokemus oli erittäin ihana. Hyvä konsepti. Tästä saa varmasti täydellisen saunaelämyksen parilla tviikkauksella. Nyt jo ihana elämys <3" -Nainen 28v.

★★★★★

Varaus- ja peruutusehdot

___________________________________________________

Risteilyt ja tilaussauna:
Peruutus 8-30 päivää ennen risteilyä = 50% kokonaishinnasta. Peruutus 0-7 pv ennen risteilyä = 100% kokonaishinnasta (sis. myös sovitut tarjoilut ja muut lisäpalvelut) ​

*Mikäli sääolosuhteet eivät salli risteilyn läpiviemistä turvallisesti, voi kapteeni peruuttaa risteilyn. Tällöin risteily voidaan muuttaa laiturisaunaksi jolloin palveluiden hinnan erotus palautetaan.


Force majore tilanteet käsitellään vain puhelimitse.

Open chat
Terve!
Kuinka voin auttaa? Pyrin vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian.